; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

50410

Meghan Markle şi Prinţul Harry au publicat o nouă fotografie cu fiul lor Archie. Omagiul adus Prinţesei Diana

13 May 2019

O nouă fotografie a lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Ducilor de Sussex, a fost publicată pe contul de Instagram sussexroyal. 

Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) au publicat o nouă imagine cu fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, pe contul oficial de Instagram al cuplului.   

Imaginea cu picioruşele lui Archie este „un omagiu de ziua mamelor – din trecut, prezent, pentru cele care vor deveni şi pentru cele pierdute dar de care mereu ne vom aminti, este mesajul care o însoţeşte.   

„Onorăm şi celebrăm pe fiecare dintre voi. Astăzi este Ziua Mamei în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia şi mai multe ţări din Europa, continuă textul.  

Potrivit celor de la people.com, fotografia aduce şi un omagiu subtil regretatei prinţese Diana, mama lui Harry. Astfel, pe fundalul fotografiei se pot observa flori de „Nu-mă-uita (Myosotis), preferatele „prinţesei inimilor. 

 

Aceasta este prima aniversare a Zilei Mamei pentru Ducesa de Sussex. Mesajul publicat de Ducii de Sussex se încheie cu versurile: „Mama a fost prima mea patrie; primul loc în care am trait, iniţial scrise de poeta Nayyirah Waheed.   Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani), căsătoriţi din 2018, l-au prezentat lumii întregi pe primul lor copil, născut pe 6 mai 2019, dezvăluind şi că numele lui va fi Archie Harrison Mountbatten-Windsor.   

Pe lângă frenezia din jurul celui mai nou membru al Familiei Regale Britanice, de o atenţie deosebită s-a bucurat şi proaspăta mămică. Ducesa de Sussex a fost lăudată pentru apariţia sa naturală şi pentru curajul de a purta o ţinută care nu i-a ascuns burtica rămasă după naştere, ci, din contră, i-a scos-o în evidenţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare