; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan si harry

Meghan Markle și Prințul Harry au probleme cu noul lor proiect, fundația Archewell

19 June 2020

După ce au renunțat la titlurile și responsabilitățile regale și s-au mutat în Los Angeles Meghan Markle și Prințul Harry anunțau lansarea unor noi proiecte, printre care se număra și fundația care poartă numele fiului lor „Archewell'.

 Organizație non-profit are drept scop oferirea unor game  largi de servicii caritabile. Confirmarea înființării acestei fundații vine după ce ei au închis contul de Instagram al Sussex Royal. Ultima lor postare acolo a venit cu o zi înainte de a anunța retragerea oficială din familia regală.

Zilele trecute, publicația The Telegraph a dezvăluit că documentele pentru această fundație au fost depuse în Statele Unite în martie și includ un site web destul de amplu, care va transmite „materiale educaționale și de pregătire' prin intermediul filmelor, podcast-urilor și a cărților.

 

Din păcate, documentele lor au fost refuzate din cauza mai multor probleme, aceștia nu au plătit toate taxele necesare și nu au semnat documentele, conform publicației The Sun. Acestea au fost trimise către birourile de înregistrare United States Patent and Trademark Office (USPTO) pe data de 3 martie și au fost catalogate drept „prea vagi', acestea fiind depuse de firma de avocatură Cobblestone Lane LLC din Delaware. Prin urmare, cuplul a primit o „notificare de iregularitate' din partea examinatorului de la USPTO.

 

Deși examinatorul a fost rugat să revizuiască aplicarea pentru organizația non-profit, care ar fi trebuit lansată pe 26 mai conform dorințelor cuplului, acesta a trimis o serie de modificări care trebuie făcute de către avocata cuplului, Marjorie Witter Norman, până la data de 22 august.

 

Notificarea prezintă următoarele: „Formularea „furnizarea unui site web cu un conținut referitor la filantropie, acordare monetară, oportunități de voluntariat și carieră' din Clasa Internațională 35 este, de asemenea, nedeterminată și prea generală și trebuie clarificată pentru a specifica natura conținutului furnizat.' Examinatorul a mai adăugat: „Aplicația nesemnată nu a putut fi verificată corespunzător.'

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare