; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle va deveni film

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți

06 May 2019

Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară. Fosta actriță  a născut un băiețel în această după-amiază. 

Primul  copil al ducilor de Suusex a venit pe lume luni, la Londra, la ora locală 05.26. Ducele de Sussex a transmis că el şi soţia lui sunt „absolut încântaţi' şi a mulţumit tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul sarcinii. Meghan Markle a născut un băiețel cu o greutate de 3,26 kilograme.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Ultima data când Meghan Markle a participat la un eveniment oficial a fost pe 19 martie, când a semnat în cartea de condoleanţe pentru victimele atacului terrorist de la Christchurch. Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

Fosta actriţă şi ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.

Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917. Fiind băiat, el va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry – Earl of Dumbarton.

 

 

Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare