; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duchess Meghan reveals she suffered a miscarriage in July 2020

Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă al doilea copil

15 February 2021

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat de Ziua Îndrăgostiților că așteaptă al doilea copil împreună. Fiul lor Archie Harrison, care împlinește 2 ani pe 6 mai, va fi în curând un frate mai mare.

Veștile sunt cu atât mai minunate ținând cont de faptul că Meghan Markle dezvăluia în luna noiembrie că în vara lui 2020 a suferit o pierdere de sarcină.

Odată cu anunțul celei de-a doua sarcini, Meghan și Harry au împărtășit cu publicul și o fotografie alb-negru în care putem observa că sarcina este destul de avansată.

Un purtător de cuvânt al cuplului regal a declarat:

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil'.

Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară pe 6 mai în 2019. La scurt timp după cei doi au ales să se retragă din familia regală britanică și au decis să se mute în Statele Unite ale Americii.  În septembrie 2020 au anunțat că au devenit independenți financiar de familia regală și au înapoiat banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie.

 

Anunț cu însemnătate specială

Data anunțării bebelușului lor este deosebit de specială, deoarece regretata mamă a lui Harry, prințesa Diana, a anunțat oficial că așteaptă al doilea copil – Harry – în Ziua Îndrăgostiților din 1984.

Potrivit unui ziar arhivat Daily Express din acea vreme, sarcina Dianei a fost făcută publică într-o declarație a palatului Buckingham în care se spune că regina Elisabeta și prințul Filip sunt „încântați' de știri, adăugând că Diana, care avea atunci 22 de ani, nu avea „nicio preferință indiferent dacă este un băiat sau o fată.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare