; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2020_0228_35554d42j00q6e8nl006xc001hc00w0m

Meghan Markle, Prințul Harry și Archie se întorc în Marea Britanie pentru a petrece vancața de vară

16 March 2020

În numai câteva luni Regina Elisabeta a II-a va avea ocazia să petreacă mai mult timp cu Archie Harrison, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, deoarece Ducii de Sussex plănuiesc prima călătorie în Marea Britanie – împreună cu fiul lor – de când au decis să se mute în Canada.

„Meghan Markle și Prințul Harry intenționează să își petreacă vacanța de vară la Castelul Balmoral, reședința din Scoția a Reginei Elisabeta a II-a', susțin mai multe surse apropiate familiei regale britanice, citate de Sunday Times. Aceeași publicație a mai precizat că Ducele și Ducesa de Sussex „plănuiesc să fie prezenți în Londra, în luna iunie, pentru a asista la parada tradițională Trooping the Colour', un eveniment anual foarte important pentru Regină, iar Archie ar putea fi alături de ei.

Harry și Meghan au acceptat invitația Reginei de a petrece timpul cu ea la Balmoral, în Scoția, a mai precizat o sursă pentru E! News. 

„Intenționează să îl ia pe Archie cu ei. Anul trecut, ei au refuzat invitația, ceea ce a dus la controverse, pentru că au decis să îl ducă pe Archie la Ibiza și în sudul Franței, la casa de vacanță a lui Elton John'.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat în Marea Britanie săptămâna trecută pentru a participa la ultimele lor evenimente în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice. Fiul lor a rămas însă în Canada și nu și-a însoțit părinții în țara natală a tatălui său.

La scurt timp de la încheierea ceremoniilor de la Westminster Abbey și după ultimele întâlniri programate pentru Meghan Markle și Prințul Harry, cei doi au părăsit Marea Britanie pentru a se reuni în Canada cu fiul lor în vârstă de 10 luni. Se pare că principalul motiv care i-a determinat pe Meghan Markle și Prințul Harry să îl lase pe Archie în Canada îl constituie temerile legate de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea însă, cei doi au ținut constant legătura cu fiul lor și, potrivit unei surse citate de People, „în fiecare zi au folosit FaceTime pentru a-și vedea băiețelul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare