; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle

Meghan Markle, primele declarații oficiale despre relația cu prințul Harry

06 September 2017

Meghan Markle (36 de ani) a vorbit pentru prima dată în presă despre relația pe care o are cu prințul Harry al Marii Britanii (32 de ani), informează Daily Mail.

 

Actrița apare pe coperta Vanity Fair a lunii octombrie și a declarat prestigioasei reviste că povestea de dragoste dintre ea și prinț începuse cu mai multe luni înainte de a ieși la iveală anul trecut.

“Suntem un cuplu. Cred că este foarte simplu! Suntem două persoane care sunt cu adevărat fericite și îndrăgostite”, a declarat actrița.

Aceasta a continuat precizând că l-a întâlnit pe Harry în iulie 2016, la Londra, prin intermediul unor prieteni comuni.

“Am început să ne vedem extrem de discret timp de circa șase luni înainte să afle presa și am lucrat în toată acea perioadă, astfel încât singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor”, a continuat ea.

“Nimic nu s-a schimbat în privința mea. Sunt încă aceeași persoană”, scoțând în evidență că nu s-a lăsat niciodată definită de relațiile sale.

 

Protagonista serialului „Suits a oferit şi un indiciu subtil privind căsătoria între ea și prinț, având în vedere numeroasele zvonuri din ultimele zile potrivit cărora Harry a cerut-o în căsătorie de ziua ei, în Botsawana.

„Sunt sigură că va veni un moment când vom ieşi în faţă, ne vom prezenta, şi vom avea poveşti de împărtăşit, dar sper că oamenii vor înţelege că acum este momentul nostru. Este pentru noi. Este ceea ce face atât de specială relaţia noastră, că acum este doar a noastră. Dar suntem foarte fericiţi. Personal, îmi place la nebunie poveştile de dragoste grozave, a mărturisit Meghan Markle.

 

Ea a recunoscut însă că povestea de dragoste cu una dintre personalitățile cele mai urmărite de pe planetă nu este fără dificultăți și că “în unele zile poate fi mai dificil decât în altele”. “Am însă întotdeauna sprijinul iubitului meu”, a mai declarat Meghan.

Harry, care va împlini pe 15 septembrie vârsta de 33 de ani, a recunoscut public relația cu Meghan în luna noiembrie 2016, la doar patru luni după ce s-au întâlnit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare