; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle pregătește un proiect grandois pentru Netflix

Anunț de ultimă oră! Meghan Markle pregătește un proiect grandios pentru Netflix! Află despre ce este vorba

15 July 2021

Archewell Productions, compania de media a ducilor de Sussex, a anunțat recent că va realiza un show animat pentru Netflix, sub coordonarea lui Meghan Markle.  

Serialul animat pentru copii pe care ducesa de Sussex, Meghan Markle, îl va produce pentru Netflix prin compania sa și a Prințului Harry, Archewell Productions, se va centra pe aventurile unei puștoaice de 12 ani, Pearl, care va călători în timp și va fi inspirată de femei celebre din istorie.

Serialul se va numi – cel puțin acesta este titlul momentan  – „Pearl' și este al doilea proiect de la  Archewell Productions și prima lor producție animată. 

 

„Ca multe fete de vârsta ei, eroina noastră, Pearl, se află într-o călătorie de descoperire de sine în timp ce încearcă să depășească provocările vieții de zi cu zi. Sunt încântată că Archewell Productions, în colaborare cu importanta platformă care e Netflix și acești producători incredibili, vă va aduce acest nou serial animal, care sărbătorește femei extraordinare din istorie. David Furnish (n.r. – producător) și cu mine ne-am dorit foarte mult să realizăm acest proiect și sunt încântată să astăzi putem să-l anunțăm', a declarat Megham Markle cu ocazia veștii, citată de Vanity Fair. 

 

Noul serial animat îi mai are ca producători, pe lângă Meghan Markle, fostă actriță din „Costume' căsătorită în 2018 cu Prințul Harry, pe David Furnish (soțul lui Elton John, bun prieten al cuplului Markle – Prințul Harry), Carolyn Soper, Liz Garbus și Dan Cogan.

Încă nu se știe nimic despre data lansării pentru „Pearl', dar pare a fi vorba de un proiect aflat încă în primele etapele de dezvoltare.

Serialul animat „Pearl' reprezintă al doilea proiect de la Archewell Productions, compania ducilor de Sussex, care au semnat un contract de colaborare pe mai mulți ani cu Netflix, în septembrie anul trecut. 

Primul proiect al cuplului ale cărui relații cu familia regală britanică sunt cel puțin fragile, momentan, este „Heart Of Invictus', documentar despre Jocurile Invictus, proiectul de suflet al Prințului Harry – o serie de întreceri sportive dedicate militarilor răniți în acțiune. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare