; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image: FILES BRITAIN US COURT ROYALS MEDIA

Meghan Markle are planuri mari pentru 2021. Care ar fi următorul ei proiect

28 December 2020

Anul 2021 se anunță unul plin de proiecte profitabile pentru Meghan Markle și prințul Harry. După ce au reușit să se instaleze în noua lor locuință din Statele Unite, cuplul s-a apucat de afaceri.

Actriță, militantă, filantropă, podcaster, producător de televiziune – există ceva ce Meghan Markle nu poate face?

DailyMail anunță că Meghan ar plănui să calce pe urmele socrului său, prințul Charles, și să se apuce de scris romane. Aceasta și-a asigurat protecție legală, care îi va permite să scrie, prin intermediul Archwell, fundația pe care a înființat-o împreună cu prințul Harry.

O clauză pe care încearcă să o asigure cu Oficiul de Brevete și Mărci al SUA caută dreptul de a scrie „cărți de ficțiune și non-ficțiune pe o varietate de subiecte' sub marca Archewell, precum și să producă „reviste de caracteristici generale și periodice tipărite'.

 

„Meghan are o oarecare experiență ca scriitoare și obișnuia să aibă un blog popular numit Tig înainte de a-l întâlni pe Harry care acoperea sănătatea, călătoriile, mâncarea și moda.

Ficțiunea este un domeniu pe care și-a dorit întotdeauna să-l încerce si este sigură că orice va scrie ar vinde bine, indiferent de calitatea produsului. Ficțiunea, fie că este vorba despre cărți pentru copii sau pentru adulți, ar fi un mod puternic de a transmite mesajele brandului lor', a declarat o sursă pentru DailyMail.

Cuplul, care a semnat un acord de 112 milioane de lire sterline cu Netflix și unul de 30 de milioane de lire sterline cu Spotify, a dezvăluit că Archewell va finanța alimentația pentru zonele de dezastru, acesta fiind primul său mare proiect.

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare