Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle, copleșită de emoții la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. A fost surprinsă plângând

Meghan Markle, copleșită de emoții la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. A fost surprinsă plângând
6

de Roxana Mirea,

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a avut loc ieri, 19 septembrie, iar evenimentul a fost unul extrem de emoționant. Printre cei copleșiți de emoție, s-a numărat și Meghan Markle, care a participat la funeraliile monarhului alături de soțul ei, Prințul Harry.

Meghan Markle, surprinsă plângând la înmormântarea Reginei Elisabeta

Meghan Markle s-a emoționat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, luni dimineață. Ducesa de Sussex a fost văzută ștergându-și lacrimile în timp ce buzele îi tremurau când sicriul Reginei Elisabeta a II-a era transferat la Wellington Arch. De acolo, sicriul reginei a plecat pentru călătoria finală spre Castelul Windsor.

Membrii familiei regale, inclusiv Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, au privit cum sicriul monarhului a fost luat din trăsura cu tunuri de stat și pus în partea din spate a mașinii funerare Jaguar.

Pentru evenimentul istoric, Markle a purtat cerceii cu diamante și perle pe care regretata suverană i i-a dăruit, precum și o rochie Stella McCartney pe care o purtase anterior pentru a o onora pe regină cu o altă ocazie.

Anterior, Meghan s-a alăturat soțului ei, prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, la Westminster Abbey, unde s-au așezat în al doilea rând pentru serviciul funerar – și cât mai departe posibil de prințul William și Kate Middleton, scrie Page Six.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Regele Charles al III-lea, copleșit de emoție

Cu toate acestea, Markle nu a fost singurul membru al familiei regale care s-a emoționat în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta. Regele Charles al III-lea, în vârstă de 73 de ani, a fost fotografiat ștergându-și lacrimile în timp ce stătea alături de alți membri ai familiei regale, printre care regina consoartă Camilla și prințul William.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani – cea mai lungă a unui monarh britanic. După moartea sa, fiul ei, Charles, a devenit rege.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton