Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle, marii absenți de la Globurile de Aur. Prezentatorii au făcut glume pe seama lor și i-au criticat dur

Prințul Harry și Meghan Markle, marii absenți de la Globurile de Aur. Prezentatorii au făcut glume pe seama lor și i-au criticat dur
13

de Cristina Țapu,

Prințul Harry și Meghan Markle, care se străduiesc să câștige contracte mari de imagine fără ajutorul familiei regale, se pare că nu au reușit să își atingă obiectivele, chiar și după toate cascadoriile și încercările lor numeroase.

Meghan Markle și prințul Harry nu au fost invitați la decernarea Globurilor de Aur

Ducele și ducesa de Sussex, care au semnat contracte profitabile cu giganții de streaming și au încercat să stabilească contacte cu celebrități pentru a cuceri Hollywood-ul imediat după sosirea lor în SUA, în urma ieșirii lor șocante din familia regală în 2020, nu au fost invitați duminică la premiile Globul de Aur.

Autoarea Angelina Levin a apelat luni la X (fostul Twitter) pentru a-și împărtăși gândurile cu privire la absența soților Sussex de la marea gală cinematografică.

„Suits” (2011)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Harry și Meghan nu au fost invitați aseară la decernarea premiilor Globul de Aur. Ei pot scăpa de asta insistând că au fost ocupați. Dar este mult mai greu să scape de efectul ironiilor grele mai ales la adresa lui Meghan.”, a scris aceasta.

Multe vedete de top s-au adunat la cea de-a 81-a ceremonie anuală a Globurilor de Aur, însă Harry și Meghan nu au participat la eveniment.

În ciuda faptului că niciun membru al monarhiei nu a participat la ceremonie, familia regală a fost ridiculizată de comediantul american. Koy, discutând despre serialul de succes de la Netflix, a glumit: „Doar un serial grozav despre o familie bogată, albă, disfuncțională, toți complotează… – oh, stai, ăsta e The Crown. Îmi pare rău”.

„Suits” nu a mai fost difuzat de patru ani, dar echipa rămâne mai unită ca oricând. Membrii distribuției Patrick J. Adams și Gabriel Macht s-au reunit la cea de-a 81-a ediție anuală a Globurilor de Aur, pe covorul roșu de duminică seara; mai târziu li s-a alăturat pe scenă pentru a prezenta împreună cu vedetele Gina Torres și Sarah Rafferty.

Meghan Markle a devenit cunoscută în lumea cinematografică datorită rolului din „Suits”

Vorbind cu ET în cadrul Golden Globes Pre-Show prezentat de Variety, Adams și Macht au comentat succesul masiv pe care serialul l-a avut recent pe Netflix. Cei doi au interpretat rolurile lui Mike Ross și Harvey Specter în îndrăgita dramă juridică.

La menționarea unei eventuale reveniri a lui Meghan Markle în spinoff, Adams a acceptat această posibilitate: „Sigur, Mike și Rachel din Seattle, trebuie să vină în L.A. și să rezolve niște chestii.”

Meghan Markle a devenit cunoscută pentru publicul larg prin contribuția sa la „Suits”, unde a jucat rolul unei tineri avocate talentate și ambițioase, Rachel Zane. Personajul ei, Rachel, era recunoscut pentru inteligența și determinarea sa în lumea avocaturii din New York. Interpretarea lui Meghan a adus un plus de autenticitate serialului, contribuind la popularitatea acestuia.

Drama juridică produsă de UCP a fost difuzată de USA Network timp de nouă sezoane, din 2011 până în 2019.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton