; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle

Meghan Markle nu are cetățenie britanică, deși face parte din familia regală

19 November 2019

Declarația unui reprezentant al Palatului Kensington a luat în surprindere pe toată lumea. Se pare că Ducesa de Sussex, Meghan Markle, încă nu a obținut cetățenia britanică.

Soția Prințului Harry încă așteaptă răspuns cu privire la această situație însă nu a dorit să aibă parte de tratamente preferențiale.  

„Meghan nu are cetățenie britanică. Poate părea surprinzător, având în vedere faptul că ea este căsătorită cu Prințul Harry de mai bine de 18 luni, însă ea acceptă că este un proces îndelungat., a declarat o sursă pentru DailyMail. 

Meghan Markle a depus actele pentru a avea cetățenie britanică în momentul în care ea și Prințul Harry s-au logodit în anul 2017. La acel moment, un reprezentant al Palatului Kensington a declarat faptul că Meghan va fi tratată precum toți ceilalți care trec prin acest proces, ceea ce ar putea explica de ce durează atât de mult. Pe lângă asta, un alt reprezentant al Palatului Kensington a mai spus pentru Daily Mail faptul că procesul „ar putea dura și câțiva ani.'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare