; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle address for Vax Live event in USA

Meghan Markle, noi imagini cu burtica de gravidă. Mesaj pentru milioane de femei

10 May 2021

Meghan Markle a avut prima apariţie televizată de la interviul cu Oprah Winfrey și a transmis un mesaj pentru milioane de femei afectate de pandemie.

În cadrul unui interviu înregistrat, Meghan Markle a subliniat importanţa pe care o are vaccinul anti-COVID la repornirea economiei mondiale.

În Statele Unite, peste 5 milioane şi jumătate de femei şi-au pierdut locul de muncă, iar la nivel mondial aproape 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie. Mai mult, ţările care au neapărată nevoie de cât mai multe doze de vaccin trebuie să fie susţinute, a spus ea, potrivit Mediafax.

„Anul trecut a fost definit de comunități care s-au reunit, neobosit și eroic, pentru a lupta împotriva Covid 19. Ne-am adunat în această seară pentru că drumul din față devine mai luminos, dar ne va lua pe fiecare dintre noi ca să ne găsim drumul înainte. În calitate de președinți ai campaniei VaxLive, eu și soțul meu credem că este esențial ca recuperarea noastră să acorde prioritate sănătății, siguranței și succesului tuturor, în special al femeilor care au fost afectate în mod disproporționat de pandemie. Femeile, și în special cele de culoare, au fost afectate de pandemie. De când a început pandemia, aproape 5,5 milioane de femei și-au pierdut locul de muncă în SUA și se așteaptă ca 47 de milioane de femei din întreaga lume să cadă în sărăcie extremă. Eu și soțul meu suntem încântați să primim în curând o fiică. Este un sentiment de bucurie pe care îl împărtășim cu milioane de alte familii din întreaga lume. Când ne gândim la ea, ne gândim la toate femeile și fetele din întreaga lume cărora trebuie să li se ofere capacitatea și suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile pe care le luăm acum pentru a le pregăti atât pe ele, cât și pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune și echitate', a spus Meghan.

 

 

Aceasta a fost prima apariţie televizată a lui Meghan Markle după interviul cu Oprah Winfrey. Prințul Harry și soția sa, alături de președintele american Joe Biden și prima doamnă, au fost în prima linie a celebrităților care au făcut apel la fonduri pentru distribuirea vaccinurilor anti-COVID în toată lumea. 

Meghan Markle va naște în această vară

Doar câteva luni îi mai despart pe Prințul Harry și Meghan Markle de marele eveniment. Cei doi vor avea o fetiță, iar anunțul sarcinii a fost făcut pe 14 februarie. Fiul lor, Archie, a împlinit doi ani în urmă cu câteva zile.

Ducii de Sussex au stârnit un val de controverse după interviul cu Oprah Winfrey, unde Meghan a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia regală, acuzându-i pe aceștia de rasism.

În aprilie, Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, s-a stins din viață, iar la înmormântare a venit doar Prințul Harry, întrucât Meghan Markle nu putea zbura din California până în Marea Britanie din cauza sarcinii avansate.

 

 Vezi galeria foto >

foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare