Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle, luată în colimator de Jeremy Clarkson: „Ascultați-mă pe mine, Meghan e terminată”

Meghan Markle, luată în colimator de Jeremy Clarkson: „Ascultați-mă pe mine, Meghan e terminată”

de Redactia Tvmania

Celebrul om de televiziune britanic Jeremy Clarkson, fost prezentator la „Top Gear” și renumit pentru franchețea sa, a comentat în stilu-i caracteristic toată tevatura din jurul interviului acordat de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah.

Într-un editorial publicat recent de tabloidul britanic The Sun, Jeremy Clarkson a desființat-o pe Meghan Markle, în timp ce îi lua apărarea – în mod surprinzător! – lui Piers Morgan, în Marea Britanie fiind de notorietate faptul că cei doi oameni de televiziune, amândoi celebri și amândoi recunoscuți pentru declarațiile lor controversate, nu se înghid deloc.

Clarkson, care a fost concediat de BBC de la „Top Gear” în 2015 după ce a lovit un producător și apoi a trecut la Amazon, pentru show-ul „Grand Tour”, l-a apărat în editorial pe Piers Morgan, rivalul lui declarat – care, după concedierea lui Clarkson de la „Top Gear”, s-a oferit să-i ia locul.

Acum, Piers Morgan, unul dintre cei mai importanți critici ai lui Meghan Markle în Anglia, a fost el însuși concediat de postul ITV de la matinalul „Good Morning Britain”, la doar o zi după difuzarea interviului făcut de Oprah cu Harry și Meghan (asta după ce CNA-ul englez a primit un număr record de plângeri de la telespectatori).

În opinia lui Jeremy Clarkson, interviul ducilor de Sussex cu Oprah a fost unul „ciudat, pentru că, pentru prima dată în viață, sunt de acord și cu Nigel Farage (n.r. om politic englez), și cu Piers Morgan”, a scris ironic prezentatorul de la „Grand Tour”.

Meghan e terminată”

Meghan Markle, a continuat el, este „venerată de tinerii și de proștii care cred că brandul ei de victimă va aduce într-o zi sfârșitul monarhiei, ceea ce nu se va întâmpla”, crede Clarkson, atâta vreme cât familia regală britanică a trecut prin situații mult mai dificile în trecut, precum „decapitări, aventuri conjugale, abdicări”. „Dacă moharhia britanică a trecut peste așa ceva, sunt convins că va putea supraviețui plângerilor banale ale unui actrițe prostuțe de pe micul ecran”, a scris Clarkson, citat de Insider.

„Ascultați-mă pe mine. Meghan e terminată și cred că în cinci ani va sta singură la poză pe la Taj Mahal sau pe bancheta iahtului vreunui playboy în Mediterana, iar amărâtu’ de Piers își va da seama că și-a pierdut degeaba slujba”, și-a argumentat poziția Jeremy Clarkson.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton