; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle

Meghan Markle împlinește 39 de ani

04 August 2020

Ducesa de Sussex împlinește azi, 4 august, 39 de ani, vârstă pe care o aniversează alături de prințul Harry și fiul lor, Archie, pe tărâm natal, în Los Angeles.

Știrile despre fosta actriță din serialul „Costume' nu contenesc să apară, odată cu iminenta lansare pe piață a cărții „Finding Freedom', care dezvăluie secrete ale cuplului. Printre informațiile publicate, circulă și cea că regina Angliei, Elisabeta a II-a, le-a transmis celor doi, imediat după anunțarea deciziei de a renunța la rolurile lor de membri seniori ai Casei Regale Britanice, din ianuarie 2020, că sunt oricând bine-veniți să-și reia îndatoririle regale.

Regina a fost foarte clară când i-a spus lui Harry că îl va sprijini în tot ce va decide. Deși o perioadă de probă de 12 luni i-a fost impusă lui Harry la începutul anului, conversația dintre cei doi i-a amintit că el și Meghan vor fi mereu bine-veniți oricând vor dori să se reîntoarcă. Ei pot reveni oricând, atunci când se vor simți pregătiți', mai arată cartea care apare pe piață pe 11 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare