Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle, criticată pentru rochia pe care a purtat-o când a vizitat un spital. Cât a costat-o întreaga ținută

Meghan Markle, criticată pentru rochia pe care a purtat-o când a vizitat un spital. Cât a costat-o întreaga ținută
11

de Redactia Tvmania

Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu ultima ei ținută. Soția Prințului Harry a vizitat Spitalul de Copii din Los Angeles, pentru a promova terapia prin lectură. Deși a purtat o rochie care se regăsea deja în garderoba ei, Meghan Markle și-a atras critici din partea fanilor.  

Meghan Markle, criticată pentru ultima ei ținută 

Cea mai recentă ținută a lui Meghan Markle pare cunoscută! Pe 21 martie, ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a vizitat Spitalul de Copii din Los Angeles, pentru a promova terapia prin lectură. Meghan a purtat o rochie tip cămașă albă din sifon de mătase cu un model floral în cascadă, pe care fanii au identificat-o ca fiind un ansamblu Oscar de la Renta care se afla deja în dulapul ei. Ea a purtat anterior rochia albă în timpul vizitei sale în Marea Britanie cu soțul ei, Prințul Harry, și copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în vara anului 2022. 

Meghan Markle a fost fotografiată citind micuților pacienți și personalului diverse pasaje din cărțile preferate ale copiilor, ca parte a unei campanii de alfabetizare, însă pe lângă gestul ei caritabil. 

Copiii râdeau și cântau în timp ce ducesa se transforma în personaj cu fiecare pagină, în timp ce citea cărțile preferate ale pacienților, precum Rosie the Riveter, Pete the Cat și I Saw a Cat”, se arată într-un comunicat. 

Meghan Markle a participat la programul de lectură „Literally Healing’, prin care le sunt oferite anual pacienților spitalului peste peste 65.000 de cărți, potrivit viva.ro.  

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au avut o apariție surpriză la premiera mondială a filmului Bob Marley: One Love, marți, 23 ianuarie 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Totuși, mulți i-au comentat ținuta din cauza prețului imens pe care îl are. Ținuta soției Prințului Harry costă peste 4200 de dolari. Rochia Oscar De La Renta are un preț de 3,490 de dolari în magazine, iar pantofii Aquazzura „Love Affair”, din piele întoarsă neagră, care costă înjur de 795 de dolari. Criticii au spus că, dat fiind eveniment la care a participat, Meghan Markle putea să aleagă o ținută mai modestă, chiar dacă rochia se afla deja în garderoba ducesei.  

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton