Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle a strălucit pe covorul roșu într-o rochie reciclată. Ce sumă colosală a plătit soția prințului Harry pentru ținuta ei

Meghan Markle a strălucit pe covorul roșu într-o rochie reciclată. Ce sumă colosală a plătit soția prințului Harry pentru ținuta ei
4

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a făcut furori la Gala Spitalului de Copii din Los Angeles 2024, purtând o rochie spectaculoasă de culoare roșie. Nu este prima dată când soția prințului Harry poartă această rochie. Iată ce sumă de bani impresionantă a scos din buzunar ducesa de Sussex pentru rochia ei. 

Meghan Markle a strălucit pe covorul roșu, într-o rochie extrem de scumpă 

Noaptea trecută, Meghan Markle a avut o apariție surpriză la Gala Spitalului de Copii din Los Angeles 2024, care a adus un omagiu pacienților și lucrătorilor săi pediatrici. „Munca lor este din altă lume”, a spus Ducesa de Sussex pe covorul roșu. „Din punctul meu de vedere ca mamă, nimeni nu vrea să fie în situația de a trebui să meargă într-un astfel de loc, dar dacă trebuie, cel mai bun loc din lume în care ai putea merge ar fi Spitalul de Copii din Los Angeles.” Interpretând atmosfera formală a evenimentului, Markle a ales o rochie roșie glamour de la Carolina Herrera – un model pe care l-a mai purtat pe covorul roșu în 2021, potrivit vogue.co.uk.

Meghan a purtat pentru prima dată rochia de mătase roșie la Intrepid Museum’s Salute To Freedom Gala, la care a participat cu Prințul Harry în noiembrie 2021. Atunci, ea a purtat-o cu o trenă amplă atașată de talie. Pentru a da rochiei un aer proaspăt, Markle a purtat-o acum fără trenă. Meghan Markle a scos din buzunar 5.990 de dolari pentru această rochie roșie.  

Meghan Markle a strălucit pe covorul roșu, într-o rochie extrem de scumpă Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Desigur, aceasta nu este prima dată când Markle a optat să recicleze o piesă din propria garderobă pentru covorul roșu. La începutul acestui an, ea a refăcut rochia galbenă Carolina Herrera pe care a purtat-o pentru a-și anunța sarcina cu prințesa Lilibet în 2021. De asemenea, și-a repurtat paltoanele Sentaler și rochiile Stella McCartney și Aritzia – demonstrând că piesele vestimentare pot fi purtate din nou și din nou. Evident, acest lucru este valabil și pentru ținutele de ceremonie – este suficient să modificați puțin silueta și chiar și o rochie de bal poate fi considerată un moment de modă complet nou.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton