; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.

Meghan Markle nu e singura care a avut nevoie de psiholog! Casa regală britanică are o adevărată „tradiție” în acest sens!

01 April 2021

Biograful prințesei Diana, Andrew Morton, spune că membrii familiei regale britanice au căutat de-a lungul vremii ajutor pentru diverse probleme de sănătate mintală, având o adevărată „istorie' în acest sens, și s-a declarat nedumerit de afirmațiile recente ale lui Meghan Markle, potrivit cărora aceasta a sprijin și nu l-a găsit în instituția regală, atunci când a avut gânduri suicidare, scrie Daily Mail. 

 

Andrew Morton, care a scris celebra biografie de succes a Prințesei Diana în 1992, a dezvăluit că însăși Regina Elisabeta a II-a a primit ajutor pentru „a reuși să respire și să se relaxeze' în timpul de-a lungul anului 1992, considerat una devărat annus horribilis. Atunci, prințesa Diana și prințul Charles s-au separat (atunci a apărut și biografia lui Morton, agitând apele), prințesa Anne și-a anunțat divorțul, iar Sarah Ferguson, soția înstrăinată a prințului Andrew a fost surpinsă topless în compania unui admirator. Celor trei eșecuri maritale ale copiilor ei i s-a adăugat un incendiu devastator al Castelului Windsor. 

 

De ajutor specializat a avut și sora Reginei, prințesa Margaret în anii ʼ70: potrivit lui Morton, aceasta ar fi solicitat ajutorul unui psiholog din Harley Street pentru depresie, în timpul căsătoriei dezastruoase cu cu Antony Armstrong Jones, care s-a destrămat în 1978. De altfel, încă de la mijlocul anilor ʼ60, prietenii prințesei remarcaseră că aceasta trece printr-o perioadă mai grea, pe măsură ce aceasta începuse să exagereze cu băutul și fumatul.

 Vezi galeria foto >

Andrew Morton a recunoscut că a fost „descumpănit' de dezvăluirile recente ale lui Meghan Markle

„A fost o dezvăluire foarte tristă ', a spus Morton, continuând că aceste mărturisiri l-a lăsat cu mai multe întrebări decât răspunsuri.

„Mai ales că Harry este patronul unei organizații care se ocupă de sănătate mintală, iar nașa sa, Julia Samuel, este un psihoterapeut cunoscut, cu care este pe apelare rapidă. Așa că m-a lăsat descumpănit pe această afirmație.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare