; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle

Meghan Markle a suferit un avort spontan. Ea și prințul Harry așteptau al doilea copil

25 November 2020

În cadrul unui articol publicat, ieri, în ziarul New York Times, Meghan Markle a făcut dezvăluiri impresionante. Meghan și Harry așteptau în vara acestui an cel de-al doilea copil, însă, din păcate, ducesa de Sussex a suferit un avort spontan. 

Despre această perioadă dificilă, Meghan a relatat pentru cei de la New York Times, povestind că soțul său i-a fost alături în fiecare secundă. Conform povestirilor sale, totul s-a petrecut într-o dimineață a lunii iulie, după ce a hrănit câinii și a început sa simtă crampe insuportabile. Soția prințului Harry nu anunțase oficial că este însărcinată. Fosta actriță a fost transportată de urgență la spital.

După ce i-am schimbat scutecul lui Archie, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin‘, a dezvăluit Meghan Markle.

Meghan a mărturisit că a decis să vorbească pentru a-i încuraja și pe alții să facă același lucru, pentru a-i încuraja pe alții să asculte și, în acest fel, să le ușureze viața celor care trec prin aceste momente dificile.

Harry și Meghan au devenit părinți pentru prima oară în luna mai a anului trecut. Cei doi s-au mutat la începutul acestui an în Statele Unite, după ce au decis să iasă oficial din familia regală. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare