Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle are de făcut niște alegeri: „Știe că nu va mai exista o cale de întoarcere”

Meghan Markle are de făcut niște alegeri: „Știe că nu va mai exista o cale de întoarcere”

de Redactia Tvmania

Actrița cunoscută din serialul „Costume”, căreia nu-i scapă nimeni nicio mișcare de la anunțul că este iubita prințului Harry (32 de ani), trece printr-o perioadă destul de frustrantă, în care trebuie să facă alegeri decisive.

Potrivit radaronline.com, un anunț al logodnei cu Harry este iminent, dar tocmai acum actrița a primit spre citire câteva scenarii spectaculoase, care ar putea-o transforma într-o vedetă hollywoodiană de primă mărime. Pe care probabil tânăra de 35 de ani, care joacă pe Rachel Zane, în serialul „Costume”, din 2011, le va refuza.

„Meghan știe că, după anunțul logodnei, nu va mai exista o cale de întoarcere, iar toate aceste scenarii incredibile care i s-au întins în față, au dat-o un pic peste cap. A muncit o viață întreagă pentru a reuși ca actriță”, spun sursele citate.

În plus, mai spun apropiații, Markle este „ușor intimidată de lumea lui Harry și de responsabilitățile pe care le va avea”.

Prințul Harry a confirmat că are o relație cu actrița americană în noiembrie anul trecut, iar de atunci au fost tot mai des văzuți împreună, ultima oară la nunta Pippei Middleton.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton