Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle ar fi făcut deja cunoștință cu Regina Elisabeta a II-a!

Meghan Markle ar fi făcut deja cunoștință cu Regina Elisabeta a II-a!

de Redactia Tvmania

Încă un pas important ar fi fost făcut în relația dintre Prințul Harry (32 de ani) și actrița Meghan Markle (36 de ani), informează tabloidul american US Weekly.

 

După ce presa a speculat despre logodna dintre cei doi, se pare că prințul ar fi dus-o pe iubita lui, imediat după călătoria lor în Botswana, din august, la Castelul Balmoral, pentru a-i face cunoștință cu bunica lui, întâmplător chiar Regina Elisabeta a II-a.

,,Întâlnirea a decurs bine, cu siguranță vor urma și altele”, a dezvăluit o sursă pentru publicația mai sus menționată.

 

Iar noutățile nu se opresc aici!

Ziua Prințului Harry este pe 15 septembrie, însă cei doi îndrăgostiți ar fi sărbătorit deja evenimentul, weekendul trecut, doar ei doi, fără fast (prințului nu-i place să facă prea mare caz de ziua lui).

Actrița filmează pentru sezonul 7 al serialului „Costume” („Suits”), însă, potrivit surselor citate de platforma E!News, aceasta ar fi venit o fugă, la sfârșitul săptămânii trecute, la Londra, pentru a fi alături de Harry. 

 Luni, Meghan s-a întors în Canada pentru a filma. Despărțirea nu va dura însă mult. Presa de peste ocean speculează că prințul și Meghan se vor revedea peste două săpămâni la jocurile Invictus, ce vor avea loc în Canada, chiar la Toronto.

Evenimentul a fost creat de Prințul Harry în 2014 și este dedicat sportivilor cu handicap.

Se bănuiește că la acest eveniment, cuplul își va face prima apariție oficială, mai ales că interviul oferit de Meghan Marke pentru „Vanity Fair” a sporit bănuiala că cei doi s-au logodit.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton