Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle, aparație rară în public fără prințul Harry. Cum a fost surprinsă

Meghan Markle, aparație rară în public fără prințul Harry. Cum a fost surprinsă
6

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a fost toată numai zâmbete în timp ce și-a făcut o apariție rară pe Instagram! Soția prințului Harry s-a întâlnit cu prietenele ei și au imortalizat momentul special.  

Imagine rară cu Meghan Markle 

Miercuri, ducesa de Sussex a apărut pe contul de Instagram Highbrow Hippie, în timp ce lua masa cu jumătate din fondatorii blogului de wellness, Kadi Lee, și cu poeta Cleo Wade, potrivit etonline.com.

Într-o imagine împărtășită pe Instagram Story a contului, Meghan zâmbește în timp ce își înfășoară brațele în jurul prietenelor sale. „Sărbătorirea cu întârziere a zilei de naștere cu aceste frumoase muze. Ne lipsește dragul de Serge Normant”, a scris Kadi în dreptul imaginii. Pentru această zi casual de ieșire între fete, soția prințului Harry, în vârstă de 42 de ani, a purtat un tricou negru și și-a prins părul la spate. 

În timp ce doamnele s-au distrat, este clar că prietenul lor – și hairstylist-ul de nuntă al lui Meghan, Serge Normant – a ratat pentru această ocazie. De asemenea, nu a fost fotografiată nici Myka Harris, care conduce afacerea de wellness împreună cu Kadi. 

Kadi și-a sărbătorit ziua de naștere în iulie, în timp ce ziua lui Meghan a fost pe 4 august. Apariția ducesei pe site-ul de socializare – în afara unei obligații de serviciu – este un lucru special, deoarece ea și-a șters Instagramul personal și blogul de lifestyle, The Tig, în 2018, înainte de căsătoria cu prințul Harry. 

Meghan Markle a sărbătorit toată luna. Înainte de ziua ei de naștere propriu-zisă, ea a fost însoțită de soțul ei pentru a sărbători în avans cu o cină cu prietenii la Tre Lune Ristorante din Montecito, California. 

Meghan s-a mai distrat și în timpul unuia dintre spectacolele din cadrul turneului Eras Tour al lui Taylor Swift de la SoFi Stadium din Los Angeles, California. 

Ce face Meghan Markle în timp ce Prințul Harry călătorește în JaponiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton