; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle

Meghan Markle anunță un nou proiect! Soția lui Harry are planuri mari înainte de a naște

05 May 2021

Meghan Markle nu se odihnește, deși în câteva luni va aduce pe lume al doilea copil cu prințul Harry. 

Marți, ducesa de Sussex a anunțat că prima ei carte pentru copii, The Bench – care explorează legătura dintre tați și fii văzută prin ochii unei mame – va fi publicată pe 8 iunie.

Conform comunicatului de presă transmis de editura Random House, cea care va publica viitoarea carte a lui Meghan Markle, „The Bench' este inspirată de relația dintre prințul Harry și fiul lor Archie și „ne aminteşte multele feluri în care dragostea se conturează şi poate fi exprimată într-o familie modernă'.

Meghan a explicat că The Bench a luat naștere de la o poezie pe care a scris-o pentru Harry de Ziua Tatălui, la scurt timp după venirea pe lume a fiului lor, care pe 6 mai va împlini 2 ani.

 „The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună de la nașterea lui Archie. Acea poezie a devenit această poveste', a declarat soția Prințului Harry.

Cartea este ilustrată de artistul Christian Robinson, care a încercat să transpună în imagini „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale'. Pentru coperta cărții, Robinson a ales un desen ce prezintă o bancă aflată sub un copac și care este înconjurată de mai multe găini.

 În același comunicat de presă, Meghan Markle este descrisă ca fiind „o mamă, soție, feministă și activistă' care „locuiește în prezent în statul său natal, California, împreună cu familia ei, cei doi câini și mai multe găini’'. 

Meghan Markle va nara ediţia audio a cărţii, care va fi lansată în SUA şi Canada.

Meghan nu este primul membru al familiei regale care a lansat o carte pentru copii. În 1980, Prințul Charles a publicat cartea The Old Man of Lochnagar, iar veniturile obținute de pe urma acesteia au mers către fundația regală, The Princes Trust.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare