; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle foto

Meghan Markle a pierdut prima rundă a procesului cu tabloidele din Marea Britanie

31 July 2020

Soția prințului Harry va fi nevoită să plătească 67.000 de lire sterline, echivalentul costurilor de judecată, după ce a pierdut prima „bătălie' din instanţă cu Associated Newspapers Limited.

 Meghan Markle a dat în judecată o serie de tabloide din Marea Britanie după ce aceștia au scris în februarie 2019 un articol în care era prezentată o scrisoare trimisă de Meghan către tatăl său.

Ducesa acționează în judecată pentru publicarea pe motive de utilizare greșită a informațiilor private, încălcarea drepturilor de autor și încălcarea Legii privind protecția datelor.

 
 
 O notă scrisă pe 22 iulie arată că Markle a fost de acord să plătească costurile de judecată ale editurii pentru această primă înfăţişare la Înalta Curte. Se pare că Meghan ar fi ales să plătească aceste costuri pentru a păstra ascunse pentru moment numele celor 5 prietene ale ei care au vorbit cu revista People despre scrisoarea trimisă tatălui ei, considerând că dezvăluirea acestora ar fi „un preţ inacceptabil de plătit'.

 

Fosta ducesă de Sussex spune că nu a ştiut că prietenele ei au vorbit cu cei de la People decât după apariţia articolului, iar cele cinci ar putea fi chemate anul viitor la Înalta Curte din Londra pentru a depune mărturie în acest proces. O decizie în urma acestei prime înfăţişări ar urma să fie anunţată luna viitoare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare