; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan denies making Kate Mideleton cry    and tells Oprah he reverse was true

Meghan Markle a lipsit de la funeraliile prințului Philip, dar a trimis un bilet scris de mână. Ce flori a ales pentru coroană

19 April 2021

Meghan Markle nu a putut să participe la funeraliile prințului Philip, dar a ales totuși să aducă un ultim omagiu celui care i-a fost bunic soțului ei, prințul Harry.

Meghan, însărcinată în șase luni cu cel de-al doilea copil al Prințului Harry, a fost sfătuită de medicii săi să evite zborul lung de 10 ore din Los Angeles până în Londra. Acesta este motivul pentru care fosta actriță a ales să trimită o coroană de flori la funeraliile prințului Philip.

Ducesa de Sussex a trimis o coroană de flori cu o simbolistică aparte pentru a fi depusă la mormântul ducelui de Edinburgh, scrie dailymail.co.uk. Florile alese nu au trecut neobservate. Mai ales că ducesa a pus alături de acestea și un mesaj scris de mână.

Soția prințului Harry a ales florile de câmp, simple la prima vedere, dar deloc banale dacă ne uităm mai atent la ce însemnătate au acestea. Potrivit dailymail.co.uk, coroana trimisă de Meghan Markle pentru ceremonia de sâmbătă a fost alcătuită din flori de Eryngium (scai vânăt) și Acanthus mollis (Talpa ursului). Prima plantă, scaiul vânăt, reprezintă floarea simbol a marinei regale.

Apoi, pentru a onora originile grecești ale Prințului Philip, Meghan a ales ca printre florile trimise de peste Ocean să se numere și Talpa ursului, care este floarea Greciei. În buchet au mai putut fi observate și alte plante, cum ar fi trandafirii mici, rozmarinul, lavanda și floarea-clopoțel.

 

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare