; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince Harry Meghan Markle Wedding Menu

Meghan Markle a intrat în travaliu

06 May 2019

Marea Britanie și întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a primului copil al cuplului format din Meghan Markle și Prințul Harry. Copilul va fi al șaptelea în linia pentru tron, după tatăl lui. 

Așa cum au promis, ducii de Sussex nu vor apărea public cu micuțul bebeluș, însă Palatul Buckhingam a confirmat oficial că ducesa de Sussex, Meghan Markle a intrat în travaliu. 

Potrivit presei cei doi așteaptă o fetiță, iar lumea din Marea Britanie a pariat pe o serie de nume pe care micuța Prințului Harry l-ar putea primi. Printre ele se află: Ivy, Alice, Elizabeth, Victoria, ori Diana exact ca mama prințului. 

Detaliile despre data la care urma să vină pe lume copilul cuplului regal au fost ținute secrete de către Palatul Kensington. Ducesa de Sussex a intrat în concediu de maternitate în 18 martie, așa că presa din Regat a speculat că va deveni mamă la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai.

Mama lui Meghan Markle a venit la sfârșitul lunii aprilie din America pentru a putea fi alături de fiica sa la naștere, dar și pentru a o putea ajuta în primele zile în rolul de mămică. 

 

Există totuși și un lucru pe care Meghan și Harry nu-l vor face după nașterea copilului. Cei doi nu vor respecta tradiția de a face poze pe treptele maternității, așadar primele imagini vor fi publicate probabil la câteva zile după nașterea bebelușului, perioadă în care Ducele și Ducesa de Sussex se vor putea bucura în privat de clipele minunate.

Deși aceste informații au ajuns la fanii din întreaga lume, există un alt detaliu important care i-a făcut pe toți să creadă că Ducesa a născut deja. Prințul Harry va merge în vizită oficială în Olanda săptămâna viitoare, intensificând aceste zvonuri. Cu toate acestea, reporterii regali au explicat că bebelușul Sussex nu s-a născut, iar dacă Meghan va intra în travaliu, Harry va renunța la această călătorie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare