; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle

Meghan Markle a fost botezată în Biserica Anglicană, în cadrul unei ceremonii secrete

08 March 2018

Pregătirile de nuntă sunt în toi pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Se pare că actrița a fost botezată zilele trecute în cadrul unei ceremonii secrete, acest lucru fiind necesar pentru ca cei doi să se poată cununa.

 

Potrivit celor de la dailymail.com, logodnica prințului Harry a fost botezată în Biserica Anglicană, într-o ceremonie secretă la care au participat doar câțiva oameni. Alături i-au fost viitorul său soț dar și câțiva membrii ai familei regale precum Prințul Charles șu Ducesa Camilla, dar și un prieten apropiat al actriței. Conform aceleiași surse Prințul William și Kate Middleton nu au putut fi prezenți la botez.

 

Botezul a fost ținut de Arhiepiscopul de Canterbury la Capela Regală a Palatului St. Jamess din Londra. Meghan Markle, care a fost protestantă, a trebuit să fie botezată în Biserica Anglicană înainte de căsătoria cu Prințul Harry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-ar fi dublat bugetul de nuntă, asta pentru că, potrivit zvonuri, rochia de mireasă a actriţei va costa câteva de mii de lire sterline. În plus, luna de miere va fi pe cheltuiala viitoarei soţii. Nunta celor doi va avea loc pe data de 19 mai.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare