Homepage  / Vedete străine

Megan Fox și Brian Austin Green sunt oficial divorțați, după o relație de 14 ani cu intermitențe

Megan Fox și Brian Austin Green sunt oficial divorțați, după o relație de 14 ani cu intermitențe
7

de Roxana Mirea,

Megan Fox și Brian Austin Green sunt oficial divorțați. Cei doi s-au despărțit în 2020, dar tocmai acum se pot considera cu adevărat liberi din punct de vedere legat. Recent, Megan Fox s-a logodit cu Machine Gun Kelly, iar Brian Austin Green și-a găsit și el liniștea în brațele Sharnei Burgess.

Megan Fox și Brian Austin Green sunt oficial divorțați

Megan Fox și Brian Austin Green sunt oficial divorțați, la doi ani distanță după ce s-au despărțit. Un judecător a aprobat acordul lor final de divorț marți, 8 februarie, potrivit TMZ. Megan și Brian, care au trei copii împreună, au ajuns la o înțelegere în octombrie, dar așteptau ca acesta să fie oficială.

Ei au fost de acord anterior cu custodia legală și fizică comună a celor trei copii ai lor –  Journey River (5 ani), Bodhi Ransom (7 ani) și Noah Shannon (9 ani) – și, se pare, nu au avut un contract prenupțial. Actrița își schimbă numele legal înapoi în Megan Fox din Megan Green.

Megan Fox și Brian Austin Green, a căror relație a început în 2004 și s-au căsătorit în 2010, s-au despărțit în 2020. De atunci, amândoi și-au refăcut viețile. Ea s-a logodit recent cu Machine Gun Kelly, cu care are o relație de aproape doi ani. În ceea ce îl privește pe actor, el și-a găsit liniștea în brațele frumoasei Sharna Burgess. În plus, Brian Austin Green va deveni din nou tată pentru că iubita lui este însărcinată.

2021 MTV Video Music AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum a decurs relația dintre Megan Fox și Brian Austin Green

Megan Fox și Brian Austin Green s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Hope & Faith”, când ea avea 18 ani, iar el era tatăl unui băiat, Kassius. S-au logodit în 2006, dar a anulat logodna în 2009.

În 2010, s-au logodit din nou și s-au căsătorit în iunie, în Hawaii. L-au avut pe Noah în 2012 și pe Bodhi în 2014. S-au despărțit, iar ea a cerut divorțul în 2015. În 2016, au fost din nou împreună și a venit pe lume Journey. În aprilie 2019, au anulat divorțul. Cu toate acestea, la sfârșitul anului 2019, Megan Fox s-a întors acasă de la filmările pentru un film și i-a spus lui Green că este mai fericită să trăiască separat de el. Despărțirea lor nu a fost una cu scandal.

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au cunoscut la filmări și au simțit imediat că există o chimie între ei. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Pe de altă parte, Brian Austin Green și Sharna Burgess s-au cunoscut la o cafenea.

Ne-am cunoscut la o cafenea, apoi am avut câteva întâlniri și apoi am fost închiși într-o casă împreună”, a spus Burgess pentru People în iunie despre povestea ei de dragoste cu Green. „Am fost recunoscătoare pentru asta pentru că ne-a permis să nu ne grăbim și a fost cu adevărat minunat.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton