; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (13)

Megan Fox și Brian Austin Green s-au despărțit, după 15 ani de relație. Ce mesaj a transmis actorul

19 May 2020

Povestea de dragoste dintre Megan Fox și Brian Austin Green s-a încheiat după 15 ani de relație. Vestea a fost confirmată de actor în cadrul podcastului său … With Brian Austin Green.'

Conform mărturisirilor făcute de actorul cunoscut din serialul 'Beverly Hills 90201', cei doi au încercat să își salveze relația până la sfârșitul anului 2019. 

„„Întotdeauna o voi iubi', a spus Green, în vârstă de 46 de ani. „Și știu că și ea mă va iubi mereu și știu, în ceea ce privește familia că ceea ce am construit este misto și cu adevărat special'.

Cei doi „intenționează să „organizeze în continuare vacanțe în familie și să fie uniți pentru copii. Chiar nu vreau ca Megan și eu să fim în contradicție … ea a fost cea mai bună prietenă a mea timp de 15 ani și nu vreau să o pierd.”', a mai spus el.

În ultimele zile Brian Austin Green (46 de ani) a fost surprins fără verighetă, iar Megan Fox (34 de ani) a fost văzută weekend-ul trecut  în ipostaze tandre alături de rapper-ul Machine Gun Kelly.

Și din acest punct de vedere Brian a dorit să clarifice zvonurile apărute pe internet: 

 „Sunt doar prieteni în acest moment … Nu vreau ca oamenii să se gândească la ea într-un sens rău sau că eu sunt victimă în vreun fel'.

Megan Fox și Brian Austin Green, care au împreună trei copii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani), au mai avut tentative să se despartă de-a lungul relației lor. Ultima dată, Megan a intentat divorț înainte de cel de-al treilea copil, dar cei doi s-au împăcat chiar înainte de nașterea lui Journey River.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare