; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Megan Fox nu l-a impresionat pe Dominic

05 September 2010

În incendiarul videoclip al lui Eminem şi Rihanna, „Love the Way You Lie', Dominic Monaghan (33 de ani) şi Megan Fox (24 de ani) formează un cuplu de amanţi pasionali, care se bat şi se iubesc cu aceeaşi intensitate. În realitate, chimia dintre cei doi actori… n-a prea existat, anunţă National Enquirer

.

Evangeline Lilly rămâne iubirea lui Monaghan.

E adevărat şi că Megan Fox abia s-a căsătorit, cu Brian Austin Green, dar tânăra este considerată de toată lumea urmaşa Angelinei Jolie la Hollywood.

Era de aşteptat ca scenele fierbinţi din videoclip să-i capteze măcar pasager interesul partenerului ei de filmare, Dominic Monaghan („Lost', „Stăpânul inelelor').

N-a fost însă deloc aşa, anunţă National Enquirer.

„Suntem la slujbă', a declarat Monaghan despre toată povestea. „Trebuie să înţelegeţi că sunt camere îndreptate spre noi. Nu e o slujbă prea rea, dar e doar o slujbă'.

Eminem a compus piesa „ Love the Way You Lie' ca o odă adusă relaţiei sale pasionale, dar deseori violentă, cu fosta lui soţie, Kim Mathers. Iar Dominic, pentru a-l portretiza cât mai convingător pe artist, şi-a ras părul pentru videoclip.

Dar, de-a lungul filmărilor, actorul n-a prea fost atent la frumoasa lui parteneră, suspinând după altă brunetă: Evangeline Lilly, fosta lui iubită, cu care a jucat împreună în serialul „Lost'.

„Încă n-a reuşit să şi-o scoată pe Evangeline din suflet', a declarat o sursă pentru National Enquirer.

După o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, care a durat aproape şase ani, Evangeline l-a părăsit pe Dominic şi s-a cuplat, primăvara trecută, cu un asistent de producţie tot de la „Lost'.

„Dominic este încă devastat de veste', a adăugat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare