; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Megan Fox înfierbântă Hollywoodul

22 August 2010

Actriţa Megan Fox este pe val peste Ocean: a apărut într-un videoclip Eminem feat. Rihanna, joacă în „Jonah Hex' şi pozează în lenjerie intimă pentru Armani.

.

Un corp de invidiat (ajutat de câteva operaţii estetice, la nas şi sâni), talent mai puţin spre deloc (mai contează cu aşa o faţă?) şi o gură slobodă (din care ies numai perle). Cu această ecuaţie şi un rol în „Transformers – Războiul lor în lumea noastră' (2007) a reuşit Megan Fox (24 de ani) să devină, dintr-o anonimă pistruiată şi cu nasul cam gros, un sex-simbol urmărit de papparazzi, pus pe coperta revistelor şi asemănat cu Angelina Jolie.

Comparaţie exagerată, dacă te gândeşti că Angie a câştigat un Oscar şi trei Globuri de Aur, iar Megan se poate lăuda doar cu premii Teen Choice (pentru „Choice Female Hottie'). Este la începutul carierei, ce-i drept (a făcut opt filme, cel în care a debutat – „Vacanţă pe cinste', 2001 – intrând direct pe DVD), dar nu pare a avea nici talentul lui Jolie, nici o ofertă mai variată de roluri dintre care să aleagă.

.

Ecrane mici şi mari

Zilele astea o puteţi vedea pe tânăra Megan într-un videoclip Eminem feat. Rihanna, „Love the Way You Lie' (unde joacă alături de Dominic Monaghan, Charlie din „Lost: Naufragiaţii'), iar din 24 septembrie, când are loc premiera românească a peliculei „Jonah Hex', frumoasa va fi şi pe marile ecrane, alături de Josh Brolin. Fanii actriţei vor avea cu ce să-şi delecteze ochii: tot filmul, Megan se plimbă de colo-colo în corsete imposibil de strâmte şi făcând pe prostituata. Pelicula (inspirată dintr-un personaj de benzi desenate) a fost deja desfiinţată de criticii de peste Ocean şi a fost un eşec la box-office.

Şi cum a renunţat la rolul din seria „Transformers' (după un mini-scandal), şi-a umplut agenda cu „The Crossing' (2011, în care un cuplu este prins într-un scandal cu droguri, în timpul unei vacanţe în Mexic) şi „Fathom' (o altă adaptare a unei benzi desenate a cărei protagonistă este un hibrid acvatic). Actriţa va şi produce acest din urmă film, alături de soţul ei, Brian Austin Green (37 de ani), cu care formează un cuplu din 2004 şi cu care s-a căsătorit într-o ceremonie secretă, în Hawaii, pe 24 iunie.

Videoclipul piesei „Love the Way You Lie', în care Megan Fox şi Dominic Monaghan sunt un cuplu cu probleme, a devenit o senzaţie online de la lansarea de pe 4 august: a stabilit un record pe YouTube (cel mai vizionat clip în 24 de ore: 6,6 milioane!) şi a ajuns acum la peste 25,9 milioane de vizualizări.

.

CELE MAI TRĂSNITE CITATE

„Hainele mele miroseau mereu a pârţuri pe platourile de filmare de la «Transformers» şi nu ştiu de ce'.

„Aş putea să mă văd într-o relaţie cu o femeie. Olivia Wilde este atât de sexi încât mă face să vreau să strâng de gât un bou cu mâinile goale'.

„Nu fac curăţenie. Îmi arunc hainele peste tot. Uit să trag apa la toaletă'.

„Zac Efron e obsesia mea, suntem aceeaşi persoană, ca Janet şi Michael Jackson. Dacă şi-ar pune o perucă, ar deveni Megan Fox. E un mister'.

„Nu aş regreta tatuajul meu (cu numele lui Brian), dacă n-am mai fi împreună. Pot oricând să fac un copil şi să-l numesc Brian. Există opţiuni'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare