; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Megan Fox a născut un băieţel

18 October 2012

Actriţa a devenit mamă la sfârşitul lunii septembrie, însă nu s-a grăbit să anunţe fericitul eveniment. Megan Fox (26 de ani) şi Brian Austin Green (39 de ani) au ales să-şi numească băieţelul Noah Shannon Green.

„Am fost foarte norocoşi să beneficiem de câteva săptămâni liniştite acasă, dar aş vrea să anunţ naşterea înaintea altora. L-am născut pe fiul nostru, Noah Shannon Green, pe 27 septembrie. Este sănătos, fericit şi perfect.

Ne smerim că avem oportunitatea de a fi părinţii acestui suflet frumos şi îi voi rămâne mereu recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a permis să cunosc acest tip de dragoste nemărginită, imaculată.

Le mulţumesc celor care vor să ne transmită energia lor pozitivă şi urări de bine. Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi şi pe familile voastre', a scris actriţa pe Facebook.

Megan Fox s-a căsătorit cu Brian Austin Green în vara lui 2010.

Primele zvonuri în privinţa sarcinii au apărut în luna martie, însă Brian Austin Green a lăsat să se înţeleagă că nu sunt adevărate.

Brian Austin Green mai are un fiu, Kassius Lijah (10 ani), din relaţia cu actriţa Vanessa Marcil (44 de ani), pe care a cunoscut-o la filmările serialului „Beverly Hills'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare