; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Megan Fox e din nou însărcinată

Megan Fox a născut un băieţel

14 February 2014

Megan Fox şi Brian Austin Green vor avea un băieţelMegan Fox şi Brian Austin Green au devenit din nou părinţi de băiat. Actriţa din “Transformers” mai are un băieţel , Noah, în vârstă de doi ani, iar soţul ei mai are un fiu, Kassius, de 11 ani, din relaţia cu fosta colegă din “Beverly Hills, 90210” Vanessa Marcil, scrie contactmusic.com.

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004 şi s-au logodit doi ani mai târziu. La începutul lui 2009, ei s-au despărţit, dar au făcut nunta în iunie 2010, în Hawaii.

Actriţa a mărturisit că a avut un început de sarcină dificil.

„Mi-a fost greu în primul trimestru şi acum, şi la prima sarcină. Dar după ce treci în al doilea trimestru, totul e bine. Nu am timp să mă gândesc (la diferenţele dintre prima şi a doua oară sarcină). Am un băieţel de un an care aleargă prin casă. Şi când munceşti 16 ore pe zi nu ai deloc timp pentru tine'.

Brian Austin Green a povestit că nu ştie cum se va descurca cu doi băieţi, aşa că „Voi face tot ce-mi va cere (Megan) şi voi fi de acord cu tot ce-mi cere! Ea se simte excelent! Eu n-aş putea trece prin asta! Nu aş putea face un copil, e ceva incredibil!'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare