; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

M&B_Group02

Megamax va difuza un nou serial. Când începe „Maggie și Bianca în lumea modei”

24 February 2017

Postul Megamax a programat pentru seara zilei de luni, 27 februarie, de la ora 20.30, premiera unui nou serial, denumit „Maggie și Bianca în lumea modei'. 

 Vezi galeria foto >

În acest serial, muzica, dansul, distracţia şi lumea modei îşi dau întâlnire. Maggie, o fată din America, obține o bursă la Academia de Modă din Milano, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume. Bianca este fiica unui om de afaceri italian foarte puternic și foarte activ în industria modei. Cele două fete se întâlnesc la Academia de Modă și nu se înțeleg la început deoarece provin din lumi total diferite și au personalități opuse. Însă, după conflicte repetate, ajung să se cunoască mai bine și să se înțeleagă una pe alta. Împreună, creează o formație și învață să-și exprime talentele muzicale.

Pasiunea pentru modă dar și pentru muzică, le aduce pe Bianca și Maggie în situații neprevăzute, iar când se cunosc mai bine descoperă că fac o echipă foarte bună. Atunci când talentul muzical se îmbină cu moda, creativitatea și tinerețea, nu pot să se întâmple decât lucruri minunate.

 

Citește și:

Premieră la Megamax: serialul pentru adolescenți „Prințesa elefant'

Megamax anunță două premiere pentru luna iunie

Şase tineri talentaţi sunt „Ready For This', la Megamax

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare