; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S a lansat Megamax, un nou canal pentru copii

FOTO| Megamax lansează noi seriale în luna iunie

06 June 2013

Lansat în România la șfârsitul anului trecut, Megamax și-a lărgit emisia de la 6 ore de difuzare în luna noiembrie, la 15 ore începând cu luna aprilie.

Dublat integral în limba română, Megamax aduce pe micile ecrane seriale achiziționate de la cei mai mari distribuitori din lume, recunoscute cu ușurință și îndrăgite de copii.

Inspirat de eroi și lupta pentru bine, canalul de animație se poziționează pe o nișă adresată în special băieților cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un conținut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost concepută ținând cont de nevoile identificate în nișa de profil.

“Armada Transformatorilor”, “Hot Whells”, “Dex Hamilton” sau “Iron Kid” sunt doar câteva dintre serialele care s-au remarcat la nivel internațional și care astăzi pot fi urmărite la Megamax.

Canalul de televiziune își diversifică în permanență grila de programe, alternând emisiunile de animație cu cele în care apar personaje reale antrenate în povești amuzante, precum serialele: “Radio Free Roscoe”, “Uluitorii Extra-Prieteni”, “Misterul Sparticulei”.

Din programul lunii iunie:

lego-ninjago

Picture 1 of 4

Lego Ninjago
Din 12 iunie, zilnic

Lord Garmadon pornește într-o misiune importantă. Trebuie să adune cele patru arme de aur, Spinjitzu, pentru a putea deveni stăpânul lumii. Oare va fi cineva capabil să reziste răului și să salveze lumea?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare