; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Cel mai rau an din viata mea 1

Megamax anunță două premiere pentru luna iunie

05 June 2016

La Megamax, începe un nou serial pentru adolescenţi „Cel mai rău an din viaţa mea, din nou', în care muzica, dansul, distracţia şi aventura îşi dau întâlnire zilnic, începând din 7 iunie de la ora 18.30. Iar din 16 iunie, facem cunoștință cu „Specii aflate pe cale de dispariţie'.

 

„Cel mai rău an din viaţa mea, din nou'

[Not a valid template]

PREMIERA: 7 iunie 2016, ora 18.30 – zilnic.

Toată lumea îți spune că cei mai buni ani ai vieții tale sunt anii de școală? O fi adevărat pentru unii…! Dar ce ar fi ca într-o zi să afli că vei retrăi poate cel mai dezastruos an din viața ta, anul în care ai avut parte numai de întâmplări neplăcute?

Alex a avut un astfel de an teribil, profesorii l-au umilit, colegii au râs mereu de el, iar când a vrut să impresioneze pe cea mai populară fată a școlii, a eșuat mereu. Și acum ar trebui să retrăiască din nou acel an? Nu se poate!

 

„Specii aflate pe cale de dispariţie'

[Not a valid template]

PREMIERA: 16 iunie 2016, ora 13.30 – zilnic.

Un iepure dependent de adrenalină, o veveriță care caută mereu siguranța și un pescăruș naiv, dar simpatic, constituie o echipă foarte amuzantă. Ei ajung mereu în câte o situație incredibilă și foarte periculoasă, se ivește mereu câte o problemă. Astfel, fiecare zi este o nouă aventură, deși ei vor să-și trăiască numai viața de zi cu zi.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare