Homepage  / Vedete străine

Meg Ryan, apariție publică rară împreună cu fiica ei. Cum arată acum Daisy True

Meg Ryan, apariție publică rară împreună cu fiica ei. Cum arată acum Daisy True
15

de Roxana Mirea,

Meg Ryan, una dintre cele mai emblematice figuri ale cinematografiei din anii '90, a avut o apariție raraă alături de fiica ei, Daisy True, în vârstă de 20 de ani. Cele două au fost surprinse în timp ce se bucurau de o zi în oraș. Iată cum arată acum fiica lui Meg Ryan. 

Meg Ryan, apariție publică rară cu fiica ei 

Meg Ryan a fost văzută bucurându-se de o zi însorită de cumpărături împreună cu fiica ei, Daisy True, într-o rară ieșire publică împreună, miercuri, în New York. Actrița din „City of Angels”, în vârstă de 62 de ani, și Daisy, în vârstă de 20 de ani, au căutat cărți într-o librărie, iar apoi au cumpărat haine, potrivit Daily Mail.

Actrița – care a fost recent onorată la Festivalul de Film de la Sarajevo – a fost îmbrăcată într-un top alb din bumbac, pantaloni negri cargo și adidași. Regina comediilor romantice din anii ’90 a purtat o geantă crossbody și o pereche de ochelari de soare care îi protejau ochii. Părul blond al lui Meg, lung până la umeri, a fost coafat în valuri ușoare.   

Daisy a arătat șic într-un top cu un imprimeu cu fluturi, cu o pereche de blugi albaștri și o curea neagră. Meg a adoptat-o pe Daisy din China în 2006. De asemenea, ea are un fiu biologic, pe Jack Quaid, în vârstă de 32 de ani, cu fostul soț, actorul Dennis Quaid, în vârstă de 70 de ani. 

Meg Ryan, apariție publică rară cu fiica ei  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Meg Ryan și Dennis Quaid au fost căsătoriți timp de 10 ani, înainte de a-și finaliza divorțul în 2001. Cinci ani mai târziu, Meg a continuat să o adopte pe Daisy, care s-a născut în 2004. Anul trecut, vedeta din „Sleepless in Seattle” a vorbit despre copiii ei, declarând pentru People: „Am doi copii grozavi. Sunt amuzanți, sunt deștepți, sunt buni, sunt interesați de ceilalți oameni, sunt curioși despre lume. Simt că amândoi fac lumea un pic mai bună și mă simt atât de mândră de ei”. 

Despre copiii lui Meg Ryan 

Daisy a început facultatea anul trecut. La momentul respectiv, Ryan a declarat că își vizita fiica „probabil mai mult decât ar fi trebuit” și că mergea cu mașina ore întregi doar pentru a o vedea pe Daisy în campusul colegiului, fie și doar pentru a bea o cafea împreună. Ea a recunoscut, de asemenea, că a fost o mamă strictă și că Daisy nu a avut telefon „până la vârsta de 15 ani”. 

În timp ce Daisy încă își face studiile, Jack a călcat pe urmele faimoșilor săi părinți ca actor. Și-a făcut debutul ca actor în „The Hunger Games” din 2012. De asemenea, a jucat în „Oppenheimer”, „Logan Lucky” și în serialul TV „The Boys”. 

Jack Quaid, fiul lui Meg Ryan

În iulie, Jack a recunoscut că nu are nicio problemă să accepte eticheta de „nepo baby” și a recunoscut faptul că, fiind fiul lui Meg Ryan și Dennis Quaid, l-a pus într-o poziție „privilegiată”. 

„Știam că ușa era deschisă pentru mine în multe feluri care nu sunt deschise pentru mulți actori. Și am încercat să muncesc cât de mult am putut pentru a dovedi că merit să intru pe acea ușă”, a declarat Jack.

Sursa foto: Hepta, Profimedia  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton