; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellie Kendrick   Meera Reed, din „Urzeala tronurilor”, va fi la București, la East European Comic Con! (1)

Meera Reed, din „Urzeala tronurilor”, va fi la București, la East European Comic Con!

29 March 2017

Actrița Ellie Kendrick, cea care interpretează personajul Meera Reed Reed, din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', se alătură actorilor prezenți la East European Comic Con.

 Vezi galeria foto >

Ellie Kendrick, una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood, care s-a remarcat în producții ca „Urzeala tronurilor', „Misfits' sau „The Diary of Anne Frank', va fi prezentă la East European Comic Con (5-7 mai, Romexpo).

În „Urzeala…', Ellie o interpretează pe Meera Reed, care împreună cu fratele său Jojen, îi acompaniază pe Bran Stark și pe Hodor în fuga lor din Winterfell și mai apoi, în lupta pentru supraviețuire. Despre ea, umbla la un moment dat o teorie cum că ar fi sora geamănă a lui Jon Snow.

Actrița, inclusă într-un top realizat de Nylon Magazine al viitoarelor staruri de la Hollywood, a fost aclamată și pentru interpretarea lui Anne Frank din seria BBC, „The Diary of Anne Frank'. Criticii au apreciat că abordarea lui Ellie „a adus un aer de realism proaspăt unui rol iconic'.

Kendrick a avut un rol și în seria britanică „Misfits', în care l-a avut alături pe platourile de filmare pe colegul sau din „Game of Thrones', Iwan Rheon (Ramsay Bolton).

Alături de Ellie Kendrick, mai vin la East European Comic Con: Christopher Judge, Nathaniel Buzolic, Craig Parker și Tom Wlaschiha.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare