Homepage  / Televiziune

Dr. Mihail Pautov, la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a”, 25 octombrie 2024: „M-am distrat teribil”

Dr. Mihail Pautov, la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a”, 25 octombrie 2024: „M-am distrat teribil”
4

de Redactia Tvmania,

O nouă ediție a emisiunii „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a” este difuzată vineri, 25 octombrie 2024, la Antena 1. Dr Mihail Pautov a acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele în această ediție specială. Iată ce a declarat!

Dr. Mihail Pautov participă la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a”

Dr. Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală și gazda emisiunii MediCOOL, a acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a și vine în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, în ediția difuzată astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Mihail_Pautov_EMD_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În ediția Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? de astăzi, alături de Andrei Ștefănescu, gazda emisiunii, va fi Dr. Mihail Pautov, care recunoaște că, inițial, a fost reticent la ideea de a participa la emisiune: ,,Mă tot gândeam că se uită atâta lume și că e posibil să fie întrebări la care să nu răspund corect și să mă fac de râs”, mărturisește gazda MediCOOL, pentru care, la final, experiența a fost una extrem de frumoasă: ,,Mă bucur tare mult că mi-am învins această temere, pentru că m-am distrat teribil și, sincer, vreau să vin și în următorul sezon! E minunat să întâlnești atâția copii deștepți și, cu mâna pe inimă, spun că este pentru prima dată când abia aștept să văd o emisiune la care particip”.

Cum a fost experiența din platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 18.00, într-o ediție specială, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, în cadrul quiz show-ului difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton