Homepage  / Televiziune

Meciurile săptămânii de la Euro 2024: cine transmite Spania – Italia și Olanda – Franța

Meciurile săptămânii de la Euro 2024: cine transmite Spania – Italia și Olanda – Franța

de Tavi Cojocaru,

Spectacolul de la Campionatul European din Germania continuă în această săptămână cu meciuri unul și unul. Iată principalele partide de la turneul final.

Meciurile săptămânii de la Euro 2024

19 iunie: Germania – Ungaria (ora 19:00, Pro TV)

Echipa țării gazdă a pornit perfect la acest turneu final, cu un 5-1 categoric în fața Scoției. Nemții își pot asigura deja biletele pentru „optimi” în cazul unui nou succes, contra Ungariei. Vecinii au pierdut cu Elveția, 1-3, iar un nou eșec ar putea însemna, foarte probabil, eliminarea prematură din competiție.

20 iunie: Spania – Italia (ora 22:00, Pro TV)

Un meci care nu mai are nevoie de alte recomandări. Ambele favorite ale Grupei B au început în forță. Spania a măturat pe jos cu Croația, scor 3-0. Italia a învins Albania, cu scorul de 2-1. Acum, oricine câștigă va termina grupa pe primul loc.

20 iunie: Danemarca – Anglia (ora 19:00, Pro TV)

Alt meci care poate complica toate calculele. Anglia a învins chinuit pe Serbia, cu scorul de 1-0. Danemarca a condus aproape tot meciul cu Slovenia, dar s-a văzut egalată. O victorie a Angliei le-ar aduce calificarea matematic elevilor lui gareth Southgate.

21 iunie: Olanda – Franța (ora 22:00, Pro TV)

Acest meci ar putea fi, foarte bine, o finală a competiției. Olanda a început chinuit, o victorie pe final cu Polonia, cu scorul de 2-1. Franța e văzută de mulți drept marea favorită. Kylian Mbappe este considerat marea vedetă a turneului final

22 iunie: Turcia – Portugalia (ora 19:00, Pro TV)

Alt meci încins. Cristiano Ronaldo nici nu își imaginează să nu treacă mai departe. Turcii sunt recunoscuți pentru faptul că nu cedează niciodată. Se anunță o partidă „contondentă”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton