; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTBAL:AUSTRIA MACEDONIA DE NORD, EURO 2020 (13.06.2021)

Meciurile naționalei României nu mai sunt la Pro TV! Cine va transmite meciurile în următorii 4 ani

01 July 2021

Pro TV, postul care a transmis meciurile tricolorilor în ultimii ani, n-a mai câștigat drepturile pentru perioada 2022-2025, interval de timp în care alte două televiziuni își vor împărți jocurile României în preliminariile Euro 2024 și Mondialul din 2026, dar și în două ediții de Liga Națiunilor.

Agitație mare pe piața media în această vară. Au avut loc negocierile și licitația pentru achiziționarea pachetului de meciuri pe care naționala de fotbal a României le va susține, în afara turneelor finale, în următorii 4 ani: 2022-2025.

„Naționala' pleacă de pe Pro TV! Cine va transmite meciurile în următorii 4 ani
Pro TV va mai transmite prima reprezentativă până la finalul acestui an, în care mai sunt de disputat cele 7 jocuri rămase în preliminariile Campionatului Mondial din 2026. După care, Pro TV va pierde meciurile tricolorilor. Deși postul care oferă în aceste zile Euro 2020 a depus o ofertă, aceasta ar fi fost respinsă și, conform surselor GSP, câștig de cauză au avut alte două televiziuni cu acoperire națională: Antena 1 și Prima TV! Citește mai departe pe gsp.ro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare