; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Screen Shot 2014 05 22 at 2.00.51 PM

Meciurile din Champions League și Europa League nu se mai văd la Digi, ci la Dolce Sport

23 December 2014

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din Europa.

DigiSport, care până acum a fost partener de consorțiu cu Dolce Sport, pierde astfel drepturile de difuzare pentru cele două competiții europene.

Screen-Shot-2014-05-22-at-2.00.51-PM

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele 3 sezoane, în meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD şi două canale HD), dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

„Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbiști în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010.

Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienții noștri se pot bucura de o experiență nouă și unică urmărind meciurile celor două competiții internaționale – de oriunde, pe orice tip de ecran și exclusiv pe Dolce Sport ,' a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare