; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Deschidejbilhjoire 15 copy

Meciul Ucraina – România va fi transmis în exclusivitate la Prima TV

21 September 2020

Naționala U21, antrenată de Adrian Mutu, dispută un meci crucial pentru calificarea la turneul final, pe 9 octombrie, în Ucraina. Microbiștii vor putea urmări partida în exclusivitate pe Prima TV, de la ora 18:30.

După parcursul de excepție de la turneul final din 2019, Naționala de tineret este iar în atenția iubitorilor fotbalului din România. Jucătorii lui Adrian Mutu vor încerca să obțină o nouă calificare la un turneu final, iar meciul din Ucraina este de o importanță capitală. Prima TV este televiziunea care va transmite în direct și în exclusivitate partida ce se va desfășura pe 9 octombrie, de la ora 18:30.

România a mai întâlnit Ucraina anul trecut, în meciul tur desfășurat la Ploiesti, obținând o victorie categorică cu scorul de 3-0. Tricolorii mici se afla pe locul 2 in grupa a 8 a, după naționala Danemarcei, cu 16 puncte, în timp ce Ucraina se află în urma României, pe locul 3, cu 7 puncte.
'Tricolorii' speră să participe la un nou turneu final, în 2021, după ce în 2019 Naționala de tineret a ajuns până în semifinalele turneului, obținând astfel și o calificare istorică la turneul olimpic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare