; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania   Olanda

Meciul România-Olanda va fi transmis în această seară, la PRO TV

14 November 2017

În această seară, de la 21:00, PRO TV transmite în direct meciul România-Olanda de pe National Arena, iar aproximativ 30.000 de spectatori vor înfrunta frigul pentru ultimul meci al României în anul 2017.

 

Olanda a luat bronzul la ultimul mondial, când a învins în finala mică echipa Braziliei, gazda ultimului mondial. Acum 10 ani, România a obținut singura calificare a generației Mutu la EURO 2008 în fața Olandei, care este triplă finalistă a Cupei Mondiale.

Pentru meciul împotriva Olandei, Cosmin Contra a declarat că pentru amicalul din această seară va încerca să folosească alți jucători față de cei care au intrat pe teren la meciul cu Turcia, astfel încât să poată analiza pe cine se poate baza în următoarea campanie de calificare.

 

Trebuie să-mi fac o părere despre fiecare jucător pe care l-am chemat, Vreau ca la ora începerii Nations League să am exact numele pe care voi conta. Voi face schimbări, dar încerc să mențin câțiva jucători din meciul cu Turcia.', a spus Cosmin Contra. Odată cu acest meci, Contra speră să încheie neînvins anul 2017 pe banca echipei naționale, în fața unei adversare deja obișnuită cu România.

Marți seara, de la 21:00 la PRO TV, România o întâlnește pe gazon pe Olanda.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare