Homepage  / Vedete străine

Meadow Walker divorțează de soțul ei, Louis Thornton-Allan. Anunțul făcut de fiica regretatului Paul Walker

Meadow Walker divorțează de soțul ei, Louis Thornton-Allan. Anunțul făcut de fiica regretatului Paul Walker
10

de Roxana Mirea,

Meadow Walker a anunțat că divorțează de Louis Thornton-Allan. Fiica regretatului Paul Walker și soțul ei au pus punct căsniciei lor de scurtă durată. Nunta a avut loc în 2021, iar Meadow Walker a fost condusă spre altar de Vin Diesel. 

Meadow Walker a divorțat de soțul ei 

Meadow Walker și Louis Thornton-Allan își încheie căsnicia. Cei doi au făcut anunțul într-o declarație postată miercuri pe rețelele sociale, numind despărțirea o „decizie de comun acord”. 

„Declarație din partea noastră, a celor doi”, începea mesajul fiicei regretatului Paul Walker.După trei ani minunați de căsnicie, am ajuns la concluzia de a ne separa pe cale amiabilă. Aceasta este cu adevărat o decizie de comun acord și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorința noastră de intimitate. Ne păstrăm dragostea și respectul unul față de celălalt și vom continua să ne susținem unul pe celălalt.” 

Meadow, în vârstă de 25 de ani, și Thornton-Allan, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2021 cu o nuntă pe plajă în Republica Dominicană. Colegii lui Paul din „Fast & Furious”, Vin Diesel și Jordana Brewster, s-au numărat printre cei prezenți. De fapt, Diesel a fost cel care a condus-o pe Meadow la altar. 

Cei doi și-au confirmat public relația în iulie 2021 și și-au anunțat logodna o lună mai târziu.  

Meadow Walker divorțează de soțul ei, Louis Thornton-Allan. Anunțul făcut de fiica regretatului Paul WalkerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Meadow Walker, omagiu pentru tatăl ei, Paul Walker 

La începutul acestui an, Thornton-Allan a fost alături de soția sa la premiera filmului „Fast X”, când Meadow i-a adus un omagiu tatălui său cu un cameo discret în franciza istorică. 

Întotdeauna m-am gândit să-mi onorez tatăl [într-un film Fast] doar pentru că este o parte atât de importantă din viața lui și din viața mea”, a declarat Meadow pentru ET în luna mai. „Dar așteptam momentul potrivit. Am vrut să fie ceva super mic și simplu, care să fie aproape ca un ou de Paște. Ca și cum, dacă nu știai cine sunt, nici măcar nu ai fi observat. Știu că asta și-ar fi dorit tatăl meu. Tatăl meu a fost întotdeauna modest, foarte simplu. Mi-am lăsat mica mea amprentă și pot să împărtășesc asta mereu cu el.” 

Paul Walker a murit într-un accident de mașină 

Paul Walker a atins apogeul celebrității cu seria de filme „The Fast and the Furious,” unde a jucat rolul lui Brian O’Conner, un cascador cu o pasiune pentru viteză. Carisma sa naturală și abilitățile sale actoricești au transformat seria într-un fenomen global, iar Paul a devenit un simbol al cinematografiei. 

Cu toate că a fost faimos pentru performanțele sale de pe marele ecran, Paul Walker a fost și un filantrop dedicat. Ca fondator al organizației „Reach Out Worldwide,” el s-a implicat activ în oferirea de ajutor victimelor dezastrelor naturale, demonstrând că avea un suflet cu adevărat nobil. 

Pe 30 noiembrie 2013, lumea a fost șocată și întristată de vestea tragică a morții lui Paul Walker într-un accident de mașină. La vârsta de 40 de ani, actorul a părăsit această lume prea devreme, dar moștenirea sa rămâne vie în inimile fanilor. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton