; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Phillipe, la cuţite cu Matthew McConaughey

30 September 2010

Probabil că filmările pentru „The Lincoln Lawyer' vor respecta cu stricteţe deadlinurile impuse, ba chiar se vor termina mai repede, pentru că – dată fiind tensiunea de pe platouri – nimeni nu vrea să stea acolo mai mult decât trebuie. De unde această tensiune? National Enquirer ne explică: Matthew McConaughey şi Ryan Phillipe, cei doi protagonişti ai filmului, pur şi simplu nu se pot suporta unul pe celălalt.

.

Ryan şi Matthew vor respira uşuraţi când vor pleca de pe platourile de la "The Lincoln Lawyer"

Nici unul dintre actori (care filmează pentru “The Lincoln Lawyer”, pelicula fiind programată pentru lansare în martie anul viitor) nu ratează vreo ocazie de a sări unul la gâtul celuilalt. Ba chiar au cerut să li se mute rulotele cât mai departe una de celalaltă, ca să nu fie nevoiţi să dea nas în nas prea des!

Potrivit unei surse citate de National Enquirer, „Matt şi Ryan nu se pot suporta şi nimeni din jurul lor nu e încântat de acest aspect. Se înţeapă şi se calcă pe coadă în mod constant. Ryan îl consideră pe Matthew un înfumurat care îşi petrece prea mult timp aranjându-şi machiajul şi coafura între duble. De asemenea, se amuză pe seama accentului sudist al lui Matt de fiecare dată când are ocazia.'

Nici protagonistul din „Sahara' nu se lasă mai prejos şi i-ar fi replicat lui Ryan că este un actor prost şi că nu i-ar strica nişte lecţii ca să îşi îmbunătăţească talentul (un subiect sensibil pentru Ryan, ştiut fiind faptul că unul dintre motivele divorţului lui de fosta sa soţie, oscarizata Reese Witherspoon, a fost şi invidia profesională – ea avea Oscar, el căzuse în categoria B).

Până şi bietul căţel al lui McConaghuey, B.J., care este adus de stăpânul său pe platouri cât de des posibil, este motiv de scandal între cei doi “vedeţi”:  unii cred că Matthew o face în mod expres, tocmai pentru a-l enerva pe Phillipe.

Acesta a specificat foarte clar că nu îşi doreşte ca „jalnica potaie' să se afle în preajma copiilor săi, Ava şi Deacon, pe care îi are împreună cu fosta sa soţie, Reese Witherspoon, când aceştia vin la filmări.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare