; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (1)

Mayrín Villanueva va fi protagonista remake-ului „Victoria”. Cine îi va fi partener

12 January 2021

Compania Televisa anunța în luna iunie 2002 că pregătește o nouă variantă a telenovelei „Victoria', care i-a avut în rolurile principale pe Victoria Ruffo și Arturo Peniche. Producătorii nu au stat degeaba în tot acest timp și au ales deja 2 actori importanți ai distribuției. 

Telenovela se va numi „Si nos dejan' și, portivit celor de la People en Espanol protagonista va fi Mayrin Villanueva, iar unul din partenerii actriței va fi actorul Eduardo Yáñez. Potrivit aceleiași surse filmările vor începe în Mexic în luna februarie, iar din surse neoficiale din distribuție va mai face parte și José Pablo Minor, pe care anterior l-am putut urmări în telenovela „Cealaltă familie a soțului meu'/„Mi marido tiene familia'. 

În noua producție Mayrin o va interpreta pe Alicia, o femeie matură, care va găsi iubirea în brațele unui bărbat mai tânăr decât ea. Căsătorită de 25 de ani cu Sergio Carranza (Eduardo Yanez), un jurnalist vestit în Mexic și mamă a trei copii,. Alicia ar părea că are viața perfectă, dar lumea ei se prăbușește atunci când descoperă că soțul i-a fost infidel mai bine de 3 ani. Atunci Alicia va decide să divorțeze și să înceapă o nouă viață singură.  

En Si nos dejan Mayrín interpretará a Alicia, una protagonista madura y empoderada quien contra viento y marea volverá a encontrar el amor en un hombre mucho más joven.

 

 

Chiar în luna noiembrie a anului trecut, Mayrín Villanueva declara într-un interviu acordat pe rețelele de socializare că și-ar dori să fie protagonista noii versiuni a telenivelei „Victoria':

„Mi-ar plăcea! Mereu m-am gândit că eu voi juca acest personaj. Și așa cum se spune trebuie să cerem universului și dorința se va îndeplini. Sunt sigură că anul următor voi juca acest rol', declara atunci actrița.  

Telenovela pe care am putut-o urmări și pe micile ecrane din România a fost difuzată în țara de origine în 2008 și produsă de Telemundo.

Acțiunea redă povestea unei femei mature care, după ce a fost abandonată de soțul său, se îndrăgostește de un bărbat mult mai tânăr decât ea. Telenovela a fost produsă pentru prima dată în Columbia în 1993 și a purtat numele „Senora Isabel’, iar de atunci au fost realizate mai multe versiuni în diferite țări, cea care a avut succes însă fiind cu Victoria Ruffo.

Televisa a anunțat la un deceniu de la difuzarea variantei „Victoria’ ca va face un remake după această poveste a cărui scenariu va fi scris de Leonardo Padron, cel care s-a ocupat și de telenovela „Amar a muerte’/„Suflete pierdute’.

Producția face parte de noile proiecte ale companiei pentru perioada 2020-2021. Remake-ul se va numi „Si nos dejan’, iar personajul principal se va numi Alicia. Conform celor de la People en Espanol, proiectul nu are încă distribuția confirmată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare