; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Max Page (micuţul Darth Vader) a revenit acasă după operaţia pe cord

20 June 2012

Micuţul actor de 7 ani, cunoscut pentru rolul din „Tânăr şi neliniştit', dar şi pentru apariţia într-o reclamă la o celebră marcă de automobile, în care intră în pielea lui Darth Vader, şi-a petrecut prima noapte acasă după intervenţia de săptămâna trecută, potrivit Daily Mail.

Max s-a născut cu un defect congenital la inimă, motiv pentru care a suferit mai multe operaţii în ultimii ani, iar după ultima a putut părăsi spitalul ieri, simţindu-se bine, cu excepţia unei „mici dureri în piept', aşa cum le-a spus jurnaliştilor.

„Cele mai dificile momente au fost când am ajuns la spital miercurea trecută, pentru că ştiam ce urmează. Când am împachetat şi am ieşit pe uşa aceea, am căzut în braţele soţului meu şi am zis: «Mergem acasă!»', a povestit mama băieţelului, Jennifer Page.

Max îşi va petrece următoarele două luni recuperându-se după procedura care a înlocuit o valvă pulmonară şi i-a reparat o gaură în inimă. El va rămâne sub monitorizarea medicilor, însă la plecare s-a declarat fericit să-şi poată revedea prietenii şi să se bucure de un milkshake, în mod special'.

Citește și:

Micuţul Darth Vader va fi supus unei operaţii de inimă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare