Homepage  / Seriale / Netflix

Matthew Rhys și Claire Danes vor juca în miniseria „The Beast in Me”. Ce știm până acum despre viitoarea producție Netflix

Matthew Rhys și Claire Danes vor juca în miniseria „The Beast in Me”. Ce știm până acum despre viitoarea producție Netflix
5

de Andreea Hentea,

Matthew Rhys și Claire Danes vor juca împreună în miniseria Netflix „The Beast in Me”, un proiect misterios, creat, scris și produs de Gabe Rotter. Iată ce știm, deocamdată, despre viitoarea producție.

Matthew Rhys și Claire Danes vor juca în miniseria „The Beast in Me”

Excelentul Matthew Rhys (nominalizat la Emmy și la Globul de Aur pentru serialele „Perry Mason” și „Americanii” / „The Americans” și premiat cu un Emmy pentru ultimul) s-a alăturat distribuției viitoarei miniserii Netflix „The Beast in Me”, scrie deadline.com.

O producție gen thriller, aceasta este creată și scrisă de Gabe Rotter (care a făcut parte din echipa de scenariști a celebrului serial „Dosarele X”), care este și producător executiv. Matthew Rhys i se alătură lui Claire Danes („Homeland: Rețeaua terorii”, „Fleishman are necazuri”), care joacă rolul principal feminin și a cărei distribuire a fost anunțată anterior. Pe lângă rolul principal, actrița va fi și producător executiv.

71st Annual DGA AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Povestea din „The Beast in Me” o urmărește pe apreciata scriitoare Aggie Wiggs (Claire Danes), care s-a retras din viața publică de la moartea tragică a tânărului ei fiu, incapabilă să mai scrie și ajunsă o umbră a fostei ei personalități. Exact când se așteaptă mai puțin, Aggie găsește un subiect pentru o posibilă nouă carte atunci când casa de alături este cumpărată de Nile Jarvis (Matthew Rhys), un renumit mogul imobiliar care a fost cândva principalul suspect în dispariția soției lui.

Deopotrivă îngrozită și fascinată de acest bărbat, Aggie se trezește că începe să caute compulsiv adevărul despre noul ei vecin. Urmărind demonii lui pentru a reuși să scape de ai ei, femeia se antrenează într-un joc de-a șoarecele și pisica ale cărui consecințe ar putea fi fatale.

Matthew Rhys îl va juca pe George Carlin

Alături de Gabe Rotter și de Claire Danes, viitoarea miniserie Netflix este produsă de showrunnerul Howard Gordon („Homeland: Rețeaua terorii”, „24: O nouă zi”, „Dosarele X”), alături de Jodie Foster, Conan O’Brien și Daniel Pearle („American Crime Story”), printre alții, acesta din urmă scriind și scenariul.

Matthew Rhys a jucat în filme ca „Super Chef” / „Burnt” (2015), „The Post: Secretele Pentagonului” / „The Post” (2018), „Ursul narcoman” / „Cocaine Bear” și „Raportul” / „The Report” (2019). În curând, el va juca rolul legendarului comediant George Carlin, în filmul „Saturday Night”, regizat de Jason Reitman.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton