; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matthew Perry şi Courteney Cox vor juca din nou împreună

06 February 2013

Matthew Perry şi Courteney Cox vor face din nou echipă într-un proiect tv, scrie femalefirst.co.uk. Este vorba de o apariţie de tip “guest star” pe care Courteney Cox o va avea în serialul de comedie “Go On”, spun surse citate de The Hollywood Reporter.

Starurile din “Prietenii tăi” / “Friends” vor juca pentru prima oară împreună după o pauză de aproape 10 ani. În “Go On”, Cox, care joacă în “Cougar Town” şi care i-a fost soţie lui Perry în “Friends”, va pica la ţanc în poveste. Personajul ei nu a primit încă un nume, dar se ştie că “o întâlneşte pe Anne, care va încerca apoi să îi facă lipeala cu Ryan (personajul jucat de Matthew Perry, n.r.)”.

http://www.youtube.com/watch?v=ZkQ8dwI9f-4

Matthew Perry îi dă viaţă lui Ryan King, un bărbat văduv, care doreşte să treacă peste moartea soţiei prin muncă şi se revină astfel cât mai repede posibil la job-ul său, acela de prezentator la un post de radio. În schimb, şeful său, Steven (jucat de John Cho – “Star Trek,” “Harold & Kumar Go to White Castle”), vede altfel lucrurile şi îl obligă pe Ryan să apeleze la consiliere psihologică înainte de a se întoarce pe post. Între timp, secretara personajului jucat de Perry îi va aranja o întâlnire cu frumoasa Courteney Cox.

Nu este prima dată când foştii colegi din “Prietenii tăi” joacă împreună şi în alte seriale: Cox şi David Schwimmer au apărut în serialul Lisei Kudrow, “Web Therapy”, Kudrow şi Jennifer Aniston au jucat într-un episod din “Cougar Town”, iar Aniston a interpretat un rol şi în alt serial al lui Courtney Cox, “Dirt”.

“Go on” a început la postul NBC pe 8 august 2012, iar până acum au fost difuzate 16 din totalul de 22 de episoade din primul sezon. Se aşteaptă ca apariţia lui Courtney Cox în serial să aibă loc într-un episod din luna aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare