; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matthew Perry

Matthew Perry, celebrul actor din „Friends”, s-a despărțit de logodnică

02 June 2021

Matthew Perry, celebrul actor din sitcomul „Friends', a anunțat că a pus capăt logodnei sale, Molly Hurwitz, la 6 luni de când a cerut-o de soție. 

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Matthew Perry, care a acordat o declarație succintă publicației People. Cu toate acestea, actorul nu a dorit să ofere mai multe detalii despre decizie și nici nu a dezvăluit care ar fi motivul:

„Uneori lucrurile pur și simplu nu funcționează și acesta este unul dintre acele lucruri. Îi doresc tot binele lui Molly', a declarat Matthew Perry.

Cei doi și-au început relația în 2018 și s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Abia în 2019 cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi, iar publicația The Sun dezvăluia în luna decembrie a anului trecut că Matthew și Molly au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.  În noiembrie 2020 actorul anunța că a cerut-o de soție pe partenera sa:

„Am decis să mă logodesc, Din fericire, am avut norocul să am o relație cu cea mai minunată femeie de pe pământ', a declarat Matthew Perry la acea vreme.  

 
 În decembrie 2020, actorul a împărtășit pentru prima dată câteva fotografii cu Molly. Aceasta purta un tricou marca Friends din cadrul colecției de tricouri lansate de Matthew Perry cu scopul de a ajuta persoanele afectate de pandemie.

Vestea că Matthew Perry s-a despărțit de logodnica lui a venit la câteva zile după lansarea episodului special din Friends. Fanii serialului au avut ocazia să vadă în Friends: The Reunion pe lângă personajele cu care deja ne-am obișnuit, și anume Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc, și o serie de invitați faimoși, cum ar fi David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Malala Yousafzai, Tom Selleck și Justin Bieber.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare